Plus ArtikelACHEL 4 GRUITRODE 1

Overdreven cijfers, maar Achel pakt eerste periodetitel na winst tegen Gruitrode

Overdreven cijfers voor Achel (1e prov). in het duel tegen Gruitrode, maar dat zal de troepen van coach Bart Vandewalle worst wezen. Zij zijn zeker van deelname aan de provinciale eindronde.

Frederik Baeten

Voor rust was nochtans bezoeker Jarne Berben het dichtst bij een goal met een vrije trap op de lat. Volop druk van de thuisploeg na rust met een dubbele voorsprong als gevolg. Na de aansluitingstreffer drukte supersub Gevers alle bezoekende hoop de kop in met een heerlijke volley. (frba)

ACHEL: Wouters, Janssens, J. Vandebroek, Pinxten, Vanhelden, N. Vandebroek, Theuwis (72’ Engelen), A. Peeters (72’ Spreuwers), Paulino Rosario, Agten (62’ Gevers), Maes.

GRUITRODE: Coenen, Martens, Ieracitano, Hermans, Geelen, D. Van Den Broek, I. Daniëls (83’ T. Peeters), R. Berben Vanwezemael, Bongaerts (69’ Berrevoets), J. Berben.

DOELPUNTEN: 59’ J. Vandebroek (strafschop) 1-0, 71’ Paulino Rosario 2-0, 73’ Berrevoets 2-1, 87’ Gevers 3-1, 91’ Gevers 4-1.

STRAFSCHOP: 59’ J. Vandebroek (omgezet).

GELE KAARTEN: R. Berben, Ieracitano, Van Den Broek, Paulino Rosario,

SCHEIDSRECHTER: Cuypers.