Max Verstappen en Fernando Alonso op het eindpodium in Brazilië.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen en Fernando Alonso op het eindpodium in Brazilië. © Photo News

ONS RAPPORT. “Onderschat niet hoe moeilijk dat is, trager rijden dan de auto kan”: onze F1-watcher deelt twee negens uit na GP van Brazilië

En dat was nummer 17 voor Max Verstappen in Brazilië. De Nederlander blijft de GP-zeges aaneenrijgen in de Formule 1 en wordt daarvoor beloond met het hoogste cijfer in het rapport van onze F1-watcher. Al kreeg een andere coureur ook die score. “Je hebt niet eens één volledige hand nodig om de coureurs te tellen die zijn plaats met een intrinsiek tragere auto hadden kunnen vasthouden.”

8 reacties

  • jacobs rudy

    6 maanden geleden
    Ik zeg altijd ,inhalen is een ,maar er voorbij gaan is een ander,en Alonso is een crack in zowat alles in de F1,Na Senna de beste piloot ,die ik al zag ,viva Alonso
  • Tim Van den Dries

    6 maanden geleden
    Alonso is gewoon de beste piloot van de laatste 20 jaar. Slechte en ongelukkige keuzes o.a. Mc Laren = Brits pro-Hamilton chauvinisme (06-08) + de slechtste periode ooit van Ferrari (10-14) hebben ervoor gezorgd dat zijn palmares uiteindelijk "maar" is wat het is.
  • gerard bullen

    6 maanden geleden
    Alonso is de beste met zo.n trage auto daar kan niemand aan tippen wat een rijkunst zalig om te zien
  • Tim Verhaert

    6 maanden geleden
    Dat ze hier niet Verstappen gezind zijn is al langer geweten :) Maar wat Alonso nog steeds presteert is echt wel fenomenaal.
  • Kurt Tamara Lynna

    6 maanden geleden
    Ik vraag me af wat Max moet doen om hier een 10 te krijgen. Naast zijn auto lopen en winnen?... Hij breekt record na record. Beetje serieus blijven he..