Ook vierde show van Milk Inc. meteen uitverkocht: "Vijfde show is een optie" 

De ticketverkoop van de vierde show van Milk Inc. in het Sportpaleis is razendsnel gegaan. Op enkele minuten tijd waren alle tickets voor de show op 2 november 2024 uitverkocht. De comeback van zangeres Linda Mertens, na bijna 10 jaar afwezigheid, maakt veel fans duidelijk enthousiast. Zo enthousiast dat het Sportpaleis bekijkt of er in de planning nog plaats is voor een vijfde show. 

Heel wat fans van Milk Inc. zaten vanochtend om 10 uur aan de knoppen om een ticket te bemachtigen voor de vierde show van Milk Inc. op 2 november 2024. De tickets voor de shows op 8, 9 en 10 november gingen eerder al razendsnel de deur uit. De fans die een ticketje wilden bemachtigen voor de vierde show waren dus gewaarschuwd.  

De organisatoren van het Sportpaleis hadden al aangeraden om je in te schrijven op de wachtlijst, wat enkele duizenden fans deden. "Zo kregen ze toegang tot de presale en konden ze al een ticket bemachtigen voor de algemene ticketverkoop vanochtend van start ging", zegt Annelies Vrijdag van concertorganisator PSE Belgium. 

Wanneer vandaag om 10 uur de officiële ticketverkoop van start ging voor het vierde concert op 2 november 2024, duurde het maar even vooraleer alle tickets de deur uitvlogen. Het concert was al na enkele minuten hopeloos uitverkocht.

Een vijfde show?

Het enthousiasme om zangeres Linda Mertens na bijna 10 jaar opnieuw aan het werk te zien is groot. Zo groot zelfs dat er nog plaats is voor een vijfde concert, als het van het Sportpaleis afhangt. "De kalender van het Sportpaleis zit al heel vol voor volgend jaar. Hoe dan ook bekijken we, samen met Regi, op welke datum er een extra concert kan worden ingepland", klinkt het daar.  

Ook nu wordt er aangeraden om je op de wachtlijst te zetten als je nieuws wil over extra concerten of sneller tickets wil bemachtigen. 

BEKIJK - Hét moment waarop Linda te zien is bij Milk Inc.: dak van Sportpaleis gaat eraf:

Videospeler inladen...

Zangeres Linda Mertens verscheen op 27 oktober voor het eerst sinds 2014 opnieuw op een podium met Regi. Dat was tijdens zijn show met de veelbetekenende naam "The Return". Fans gingen uit hun dak en sloten de zangeres onmiddellijk in de armen. "Dit is nog maar het begin", liet Mertens toen zelf al opmaken.  

Meest gelezen