BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bart Somers neemt ontslag als Vlaams minister en kiest voor Mechelen

Vlaams viceminister-president Bart Somers (59) van Open Vld neemt ontslag. Dat meldt hij zelf op sociale media. Somers kiest naar eigen zeggen voor het burgemeesterschap in Mechelen en wil een kans geven aan nieuw talent.

323 reacties

  • Thomas Peeters

    6 maanden geleden
    Ik hoop echt dat dit soort opportunisme zwaar afgestraft wordt. Dit is niets meer dan denken aan eigen portefeuille. En zo hebben we er al meer dan genoeg.
  • Wilfried DE HERT

    6 maanden geleden
    Soms stel ik mij de vraag of ze misschien denken dat wij die uitleg geloven of dat ze zo vol zijn van zichzelf dat ze het zelf geloven.
  • johan van Oevelen

    6 maanden geleden
    en hoeveel ontslagpremie gaat hij ontvangen? nog zoiets dat ik niet snap da dat bij politici kan... Ze nemen ontslag en krijgen er nog is geld bovenop.... en dat noemen ze eerlijk. Als ik in het buitenland moet zeggen "Dit zijn mijn volksvertegenwoordigers" schaam ik me diep, maar ja daar lachen ze mee de politici. misschine moet ik ook ene partij oprichten, openenbloot, dat voor iedereen inzichtelijk is( loon uitgevan etc zoals nen audit want is geld van't volk)
  • benjamin maes

    6 maanden geleden
    Bartje ziet de bui bij de volgende verkiezingen al hangen en kiest resoluut voor voor zijn portefuille !! Goed zo Bartje.
  • Ria Adams

    6 maanden geleden
    Wie gaat hem missen? Hij heeft zij schaapjes allang op het droge volgend jaar wordt hij 60 en krijgt 7000 euro pensioen zo werkt het. En de werkman zijn nikkel afdraaien om 1500 euro te krijgen na 45 jaar arbeid anders is het nog minder.