"Islands in the stream, that is what we are..." De Beckhams dansten er harmonieus op, nu is het voor andere koppels een relatietest.
Volledig scherm
PREMIUM
"Islands in the stream, that is what we are..." De Beckhams dansten er harmonieus op, nu is het voor andere koppels een relatietest. © Netflix / TikTok @tess.shanahan

Dansen zoals de Beckhams: de nieuwe relatietest op TikTok

Straf, hoe een dansje tussen het echtpaar Beckham is uitgegroeid tot een wereldwijde relatietest. Vrouwen filmen zichzelf al wiegend op ‘Islands in the Stream’. Komt hun partner harmonieus meedansen, dan zit het snor, anders heeft hij gefaald. “Spontaniteit, speelsheid, jezelf willen verplaatsen in de wereld van de ander, dat zégt iets over je relatie", weet een danstherapeute. “Maar moet je mekaar ook te kijk zetten?”

3 reacties

  • Philippe Vanbelleghem

    6 maanden geleden
    sociale media is het vergif van deze maatschappij. Wat ben ik blij dat ik destijds gestopt ben met al diene zever. En vooral het gedrag van velen niet meer moet zien passeren hele dagen.
  • Nathalie Laporte

    6 maanden geleden
    Sociale media.. het verderf van onze maatschappij, niemand praat nog met elkaar want hunne smartphone is interessanter..
  • IGOR Vandenberghe

    6 maanden geleden
    Komaan zeg: dat dansje van de Beckhams heeft niets spontaan. Dat is allemaal ingestudeerd en vooraf doorgesproken, om toch maar sympathiek over te komen. Desnoods doen ze het enkele malen opnieuw, tot het plaatje perfect klopt. Dat de mensen daarin kunnen lopen.