Jennifer Aniston met haar vader in 2012.© AFP

“Tweede grote verlies in een jaar”: vrienden maken zich zorgen om Jennifer Aniston na overlijden van Matthew Perry

Vrienden van de Jennifer Aniston maken zich zorgen om de actrice sinds de dood van Matthew Perry. Dat schrijft Page Six. “Het is haar tweede grote verlies in minder dan een jaar”, zeggen haar vrienden.

ls
Bron: Page Six

Het overlijden van Matthew Perry kwam hard aan bij iedereen, zeker bij Jennifer Aniston. Dat vertellen bronnen dicht bij de actrice aan het Amerikaanse Page Six. Het verlies van Perry is het tweede overlijden dat Aniston op minder dan een jaar tijd te verwerken kreeg. Vorig jaar in november overleed haar vader op 89-jarige leeftijd.

“Ze was er nog steeds niet helemaal van hersteld”, aldus de bron. “Het overlijden van Matthew bezorgde haar opnieuw een zware klap. Ze probeert weer grip te krijgen en erbovenop te komen, maar de grond verdween nu weer opnieuw van onder haar voeten.”

LEES OOK. PORTRET. Matthew Perry (54): ooit één van de bestbetaalde sterren, maar gesloopt door zijn verslavingen 

Aniston en Perry waren altijd al close. Tijdens een interview in 2004 barstte de actrice al eens in tranen uit bij het idee om Perry te verliezen aan zijn drugs- en alcoholverslaving. Aniston was ook degene die Perry het eerst aansprak toen die verslavingen uit de hand begonnen lopen tijdens de opnames van Friends. “Ik ben haar enorm dankbaar”, zei Perry daarover in een interview vorig jaar.

Afgelopen vrijdag woonde Aniston samen met haar ‘Friends’-collega’s de begrafenis van Perry bij.

LEES OOK. Afscheid van een vriend: zo bewees Friends-cast Matthew Perry de laatste eer 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER