Kirsten Janssens woest op ex Jan Kriekels: “Ik ben weggevlucht van hém”

Kirsten Janssens woest op ex Jan Kriekels: “Ik ben weggevlucht van hém”

In recente interviews zei Jan Kriekels (bekend van ‘The sky is the limit’) dat hij “is gaan lopen” van zijn ex Kirsten Janssens. Nu zegt Kirsten dat het omgekeerd is.

POM

Momenteel loopt de All stars-editie van ‘The sky is the limit’ op tv. Daar zitten radiatorenbouwer Jan Kriekels (66) en zijn ex Kirsten Janssens (41) niet in. In interviews over die afwezigheid vertelde Jan Kriekels dat hij niet meer samen is met Kirsten Janssens. “Met die vrouw heb ik nul contact meer. Ik ben gaan lopen voor haar.”

In Dag Allemaal vertelt Kirsten Janssens dat het anders is verlopen. Dat ze vooreerst hadden afgesproken dat toen ze zeven jaar geleden uit elkaar gingen ze elkaar met rust zouden laten en niet meer zouden terugkeren op hun relatie. “Ík heb mij daar altijd aan gehouden, maar dan krijg je dit opeens...”, zegt Kirsten Janssens, wijzend naar de recente uitspraken van Jan Kriekels.

Nu vertelt Kirsten haar versie van de feiten. “Toen ik inzag dat het nooit iets zou worden tussen ons en wilde vertrekken, is de situatie geëscaleerd. Hij is op mijn motorkap gekropen, smekend om hem niet te verlaten. Jan heeft zelfs de ruit van mijn auto ingeslagen toen ik probeerde weg te rijden. Ik heb daarbij glas in mijn oog gekregen, en was dat oog bijna kwijt. Zijn agressie was voor mij de druppel. Ik zei hem: ‘Hier stopt het!’’’

Kirsten Janssens is nu tijdens de week fulltime aan de slag als accountmanager voor TotalEnergies. In het weekend werkt ze op zelfstandige basis als immomakelaar. “Twee jobs, ja. Als alleenstaande mama van twee heb ik geen andere keuze.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER