De spelers van Anderlecht juichen na de zege op Cercle.
Volledig scherm
PREMIUM
De spelers van Anderlecht juichen na de zege op Cercle. © Photo News

“Omgekeerde filosofie van Kompany loont”: analisten en coryfeeën zien in Anderlecht een titelkandidaat

‘Anderlecht Champion!’ Het clublied van wijlen Lange Jojo galmt al járen door het Astridpark, dit seizoen voor het eerst sinds lang nog eens met recht en rede? Analisten en paars-witte coryfeeën laten hun licht schijnen over de titelkansen van Anderlecht. Eén van hen plaatst alvast een belangrijke kanttekening.

10 reacties

  • Mike Leemans

    6 maanden geleden
    Het is beter dan vorig jaar MAAR het zit ook enorm mee de laatste weken. We zullen in januari nog eens praten.
  • etienne vijverman

    6 maanden geleden
    hopelijk blijft het duren en blijven ze met de beide voetjes op de grond goed voor de kijkers
  • Marko Decandt

    6 maanden geleden
    David Lievens, misschien vallen de ballen toevallig goed dat ze scoren, maar het valt ook op dat de tegenstanders ook steeds heel weinig kansen kunnen creëren tegen dit Anderlecht en dat kan je dan moeilijk aan ongeluk wijten van de tegenpartij. Anderlecht dwingt toch wel echt zelf de kansen af en weerhoud die van de tegenstanders, dat kan je allemaal moeilijk geluk noemen.
  • Gerard Stevens

    6 maanden geleden
    Als ze punten kunnen blijven rapen zoals tot nu toe doe je automatisch mee voor de prijzen, maar het seizoen is nog lang dus ik zou niet te vroeg victorie beginnen kraaien.
  • Patrick Brusseel

    6 maanden geleden
    Alles staat of valt met geld en visie. Voor het eerst in jaren heeft Anderlecht een goed bestuur, een goede trainer en goede spelers. Met hetgeen er voordien was haal je geen prijzen. Integendeel. Dat hebben Coucke en ondanks de vele tegenstanders Vandenhautte goed gezien. Je kan deze ploeg dan ook niet vergelijken met deze van de voorbije jaren. I