REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

LIVE OEKRAÏNE. Rusland meldt Oekraïense droneaanvallen op de Krim

UPDATEDe Oekraïense president Volodymyr Zelensky hoopt op een snelle start van gesprekken over toetreding van zijn land tot de EU Het Oekraïense leger heeft de Russen naar eigen zeggen “drie tot acht kilometer” teruggeduwd op de oever van de rivier Dnjepr. Als de cijfers bevestigd worden, gaat het om de grootste opmars van Kiev tegenover de Russen in enkele maanden tijd. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via onze liveblog.

64 reacties

  • Kelly Verlinden

    4 maanden geleden
    Joery. Europees leger heeft amper genoeg munitie voor drie dagen oorlog terwijl Poetin een oorlogseconomie heeft.
  • Joery Goubert

    4 maanden geleden
    zo allemaal negatief over Europa. Als Rusland polen binnenvalt tekent hij zijn doodvonnis. heel de NAVO kan hij niet aan. En dreigen met kernwapens zal hij niet doen want hij weet dat hij ze weer krijgt en dat heel het land plat ligt. dus blijf aub wat positief over Europa en de steun aan Oekraïne. Deze vechten voor een veilig Europa.
  • Adriaan Nee

    5 maanden geleden
    Alle steun aan Oekraïne, een totale overwinning van Oekraïne is de enige manier om vrede terug te brengen. Ik betaal liever veel, veel meer dan dat ik daar zelf in de loopgraven sta.
  • Michel Beys

    5 maanden geleden
    Stoppen met steun aan Oekraïne brengt ons een stap dichter bij de vernietiging van Europa. Wat denk je gaat er gebeuren als Rusland Polen binnenvalt?
  • Kelly Verlinden

    5 maanden geleden
    Mensen vergeten snel dat deze oorlog door Poetin gestart is met als doel om Europa te ontwrichten en zelf een totalitaire staat in voeging te brengen. Hij zal nooit stoppen tenzij op zijn voorwaarden. Het is met dank aan het verzet van Oekraïne dat hij niet verder is geraakt of Moldavië en de Baltische staten zouden nu ook in oorlog zijn. Polen is blijkbaar het enige land in Europa dat de ernst van de situatie inziet, omdat zij weten wat er op het spel staat.