© REUTERS

Real Madrid verlengt contract van Camavinga, Bellingham is onzeker voor Champions League-duel tegen Braga

Real Madrid had dinsdag nieuws te melden. Middenvelder Eduardo Camavinga verlengde zijn contract in de Spaanse hoofdstad. De overeenkomst van de twintigjarige Fransman, die nog liep tot medio 2027, werd opengebroken tot eind juni 2029.

Bron: BELGA

Camavinga maakte in de zomer van 2021 de overstap van Stade Rennes en is een belangrijke pion in het team van coach Carlo Ancelotti. Hij kwam dit seizoen tot dusver in alle vijftien officiële wedstrijden van de Koninklijke in actie. In totaal zit hij al aan 114 duels voor de Madrilenen.

Ancelotti kwam dinsdag op zijn persconferentie, een dag voor de thuiswedstrijd tegen het Portugese Braga in de Champions League, ook terug op de toestand van Jude Bellingham. De sterspeler van Real Madrid liep zondag in de competitiewedstrijd tegen Rayo Vallecano (0-0) een schouderblessure op. 

“Ik weet niet of hij morgen gaat spelen”, zei Ancelotti. “Hij herstelt goed, maar heeft vandaag niet de hele training volgemaakt. We wilden vermijden dat hij een nieuwe klap zou krijgen. We beslissen morgen over zijn inzetbaarheid.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer