© PDR, RR

Wagen crasht in Berchem na politieachtervolging vanuit Nederland: ondanks klapband bleef bestuurder gas geven

Berchem -

Op de Antwerpse Ring, ter hoogte van de afrit Berchem, is een wagen gecrasht na een politieachtervolging vanuit Nederland. Onderweg kreeg de auto een klapband, maar de bestuurder verminderde zijn snelheid hiervoor niet. De inzittende kon worden gearresteerd.

nelo

Om 14.45u kreeg de federale politie een eerste melding over een achtervolging op de E34. “De wagen, afkomstig vanuit Nederland, reed tegen hoge snelheid richting Antwerpen en werd achtervolgd door onze Nederlandse collega’s”, zegt Lien Klewais, woordvoerder van de federale politie. “Ter hoogte van Ranst kreeg de auto een klapband, maar dat hield de bestuurder niet tegen om zijn vlucht verder te zetten. Uiteindelijk kwam het tot een aanrijding met een ander voertuig op de afrit Berchem.”

Het gaat om één inzittende die kon worden gearresteerd door het snelleresponsteam van politiezone Antwerpen, zijn wagen werd getakeld. “Bij de botsing was er alleen stoffelijke schade, er vielen geen gewonden”, bevestigt de federale politie. Waarom de bestuurder op de vlucht sloeg, is voorlopig onduidelijk.

© RR

De afrit Berchem van de Antwerpse Ring.© Patrick De Roo

© Patrick De Roo

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen