Burgemeester Gwendolyn Rutten.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Gwendolyn Rutten. © PGA

ONZE OPINIE. “Wat denken ze, de liberalen? Un moment de honte est vite passé?”

“Wat denken ze, de liberalen? Un moment de honte est vite passé?”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Want dit is uiterst gênant. Dit is o zo pijnlijk. Somers kiest uit liefde voor zichzelf voor Mechelen. Gwendolyn Rutten slikt de boosheid en de fierheid van amper twee weken geleden in, nu de partij haar alsnog roept. Die partij zag twee weken geleden geen rol meer voor haar. Haar famous last words.”

27 reacties

  • Marc Van den Broeck

    6 maanden geleden
    De wijze is in staat van mening te veranderen, de dwaas volhardt in zijn dwaasheid! Als alle mensen met hun gebreken zichzelf eens bekeken, Zouden ze het praten over anderen wel laten.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 maanden geleden
    De ideologie van het "Liberalisme" hoort thuis in Bokrijk niet in een Moderne Democratie.
  • Francine Vanderstraeten

    6 maanden geleden
    Zoals zij zelf zegt : zij is de vrouw voor 200 dagen, iemand beter : toegewezen..
  • Hans De Tant

    6 maanden geleden
    Op de vraag ivm vernieuwing wordt geantwoord "de juiste persoon op de juiste plaats". Mag ik hieruit besluiten dat er nu verkeerde mensen op bepaalde plaatsen zitten? En dat Soomers niet de juiste persoon was?
  • viaene philippe

    6 maanden geleden
    Respect…sorry maar dit is etisch niet te verantwoorden de centen primeren inplaats van de procenten de blauwen hebben het verkorven bij de kiezers 2024 wordt een bloedbad voor de partij doe zo verder denk ik dan gezonken is het schip toch eender wat er nu nog gebeurd.