Patrick Dempsey uitgeroepen tot ‘People’s Sexiest Man Alive 2023′

Het Amerikaanse magazine People roept elk jaar een man uit tot Sexiest Man Alive. Dit jaar is die eer weggelegd voor acteur Patrick Dempsey. Hij volgt zo Chris Evans op die de titel vorig jaar in ontvangst mocht nemen. Met zijn 57 jaar is Patrick Dempsey de op één na oudste man die de titel krijgt.

Er wordt elk jaar enorm uitgekeken naar de bekendmaking van People’s Sexiest Man Alive. Het Amerikaanse magazine kiest elk jaar een man die volgens hen de meest sexy man van het moment is. De eer gaat dit jaar naar acteur Patrick Dempsey, die vooral bekend is van z’n rol als Derek Shepherd aka McDreamy in de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy.

Patrick Dempsey

Patrick Dempsey startte z’n carrière in 1985 en was sindsdien te zien in tientallen series en films. Zo speelde hij mee in de series Will & Grace en Once and Again en de films Enchanted en Bridget Jones’s Baby. Maar de meesten zullen hem kennen als Derek Shepherd aka McDreamy uit Grey’s Anatomy. Dempsey speelde die rol van knapste dokter uit het ziekenhuis van 2005 tot 2015 en hernam die rol ook in het 17de seizoen van de reeks, dat in 2020 en 2021 uitgezonden werd. Dempsey is ook te zien in de film Ferrari die later dit jaar officieel in première gaat, maar al te zien was op het filmfestival van Gent.

Patrick Dempsey is op dit moment 57 jaar oud en is daarmee 16 jaar ouder dan zijn voorganger Chris Evans was toen hij de titel in ontvangst mocht nemen. Daarnaast was er ook maar één Sexiest Man Alive die ouder was dan Dempsey. Het gaat om ex-James Bond Sean Connery. Hij won de titel in 1989 toen hij 59 jaar oud was.

Meer
Lees meer...