© Bicky

Bicky toont zijn ballen en pakt uit met nieuwe vegetarische snack: “We blijven nooit in de comfort zone zitten”

Na de immer populaire Bicky Burger komt GoodLife Foods – het bedrijf achter Bicky – nu met een nieuwe vegetarische snack op de markt. Vanaf vandaag kan je in je favoriete frituur namelijk de Bicky Balls bestellen.

debn

“Bicky zit nooit om een stunt verlegen. Dat bewijst het merk nu opnieuw met een gloednieuwe snack: de Bicky Balls”, zo kondigt GoodLife Foods de nieuwe frituursnack van Bicky aan. Iets helemaal anders dan de bekende Bicky Burger en vegetarisch, want de zes krokante balletjes zijn gevuld met veggie kip en één van de drie iconische sauzen.

“Bij Bicky blijven we nooit in onze comfortzone zitten. We zoeken keer op keer de grenzen van ons merk op,” vertelt GoodLife Foods, het bedrijf achter Bicky. “Dat is exact wat we doen met deze balls. Zo tonen we dat een snack van Bicky altijd goed is, in welke vorm dan ook.”

Daarnaast lanceert Bicky met “Altijd Goed.” ook een nieuwe slogan. “Een gedurfd statement, maar dat is Bicky ook,” klinkt het bij GoodLife Foods. “Bicky is er voor iedereen die de wereld niet te serieus neemt, maar wel serieus wil genieten. Met ‘Altijd Goed.’ vertalen we die mindset naar een slogan die alles omvat waar Bicky voor staat.”

© Bicky

© Bicky

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer