Play Media / Bart Leye
Volledig scherm
PREMIUM
© Play Media / Bart Leye

COLUMN. Niemand kan nog om Fien Germijns heen. Figuurlijk dan, want letterlijk lukt dat steeds makkelijker

Columnist Jan Segers staat in dubio na de prachtige passage van Fien Germijns in ‘De slimste mens’. “Fien is snel. Fien is slim. Fiens is speels. Fien heeft alles om deze column aan haar te wijden, maar ik aarzel.”

26 reacties

  • Elisabeth Verhoeven

    6 maanden geleden
    Ik vind Fien TOP! ze doet niet gemaakt, ze is wie ze is en dat is super fijn!
  • Kirsten De Laet

    6 maanden geleden
    Vind er niks bijzonders aan, zoals Fien zijn er duizenden om maar niet te moeten zeggen tienduizenden. Ze heeft geluk gehad dat ze op het juiste tijdstip op de juiste locatie was of de juiste persoon tegenkwam. Typisch in het tv-wereldje, of ze kunnen uw gezicht hebben of ge kunt het afbollen. Heb vaak gefigureerd voor reclamespots en daaruit haalden ze ook regelmatig types die ze overal konden inzetten. Dus een portie geluk en de bal gaat aan het rollen. Meestal allemaal van korte duur
  • Claude Malfait

    6 maanden geleden
    Fien is toptalent zag je zo ,doe zo verder top dame.
  • Carmen De Gussem

    6 maanden geleden
    Fien heeft altijd een stralend humeur ;de ochtendshow op Stu Bru met haar en haar collega Thibault zijn van de beste ochtendshows die ik ooit hoorde. Ben je met je verkeerd been uit bed gestapt ,ben je helemaal geen ochtendmens ( iets waarvan ik nooit last heb) dan word je onmiddellijk fris en monter door die 2.
  • Jean-Pierre Vanhouwe

    6 maanden geleden
    Inderdaad , ze is echt een heel goede presentatrice , hoe ze er uit ziet vind ik niet zo belangrijk , wel dat ze altijd geestig is , en inderdaad Eddy , Studio Brussel is ook mijn ding niet meer , jammer , ik was nochtans een heel trouwe luisteraar . Radio Willy zou haar meer liggen , denk ik toch .