Ramin Yektaparast (midden) in een gezelschap van Hells Angels op een foto uit 2017.
Volledig scherm
PREMIUM
Ramin Yektaparast (midden) in een gezelschap van Hells Angels op een foto uit 2017. © Facebook

PORTRET. De Hells Angel die nu terreur beraamt tegen Joden in Europa: “Het ene deel van het lijk gooide hij in de Rijn, het andere goot hij in beton”

Het hoeft niet te verbazen dat de Joodse gemeenschap extra wordt bewaakt. Want vorig jaar, toen alles nog veel rustiger was, werden er al 27 aanslagen tegen Joodse doelwitten buiten Israël verijdeld. In Duitsland werd op één nacht tijd een synagoge beschoten, terwijl er bij een andere werd getracht om brand te stichten. Terreur die de politie toeschrijft aan een Hells Angel met Iraanse roots die ooit nog een bordeel uitbaatte. Hij werd al gezocht voor moord, maar vluchtte naar zijn vaderland en is daar nu in dienst van het bloeddorstige regime.

3 reacties

  • Ivan Willems

    6 maanden geleden
    Wie zei ook weer dat hij die clubs van de Hells Angels ging stren aanpakken en zelfs opdoeken? Zoek maar eens op..Veel bla-bla in de politiek.
  • wim CLAES

    6 maanden geleden
    We zouden beter een aantal mc verbieden. Een RICO wet zoals in de usa dringt zich op. Mc"s duiken als paddestoelen uit de grond.
  • Eric Servaes

    6 maanden geleden
    Wanneer gaan de overheden nu eens hard optreden tegen deze clubs. Ik heb jaren geleden rondgehangen in het motorwereldje. Leuke tijden maar daar kwamen ook die 1% clubs naartoe. Er zaten een paar toffe gasten tussen maar het grote merendeel waren ordinaire criminelen.