© Instagram

Braziliaanse influencer (29) overlijdt na mislukte cosmetische ingreep, ook Neymar rouwt mee

Luana Andrade, een Braziliaanse influencer met meer dan een half miljoen volgers, is overleden na een mislukte cosmetische ingreep. De 29-jarige vrouw wilde vet laten verwijderen rond haar knie, maar de operatie werd haar fataal.

gli

De knieliposuctie, uitgevoerd door een privéarts en anesthesist uit Sao Paulo, liep helemaal verkeerd. De Braziliaanse kreeg tijdens de operatie maar liefst vier hartstilstanden te verduren. Ze werd in allerijl nog overgeplaatst naar de intensive care van het Sao Luiz-ziekenhuis, maar de hulp kon niet meer baten. Daags na de ingreep werd haar overlijden vastgesteld. Als doodsoorzaak wijzen de verantwoordelijke artsen naar een longembolie die optrad als gevolg van een complicatie tijdens de ingreep.

De 29-jarige Andrade, een model en modeontwerpster, was erg populair op sociale media. Op Instagram telt ze meer dan een half miljoen volgers. Heel wat mensen zijn dan ook flink aangeslagen door haar dood. “Ongelooflijk dat een vrouw met zo’n mooi lichaam het leven heeft verloren door een cosmetische ingreep”, schrijft iemand in een reactie op Instagram.

Ook de Braziliaanse topvoetballer Neymar heeft op Instagram gereageerd op het tragische verhaal. Hij noemt Andrade “een vriendin”. “Mijn deelneming aan de hele familie. Moge God Luana omhelzen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer