Pretparken Walibi en Bellewaerde voor het eerst open tijdens kerstvakantie

Archiefbeeld© BELGA

De pretparken Walibi en Bellewaerde zullen in de komende kerstvakantie voor het eerst openen tijdens de kerstperiode. Dat melden de parken donderdag. De winterperiode duurt voor de parken van 16 december tot 7 januari 2024.

jvh
Bron: BELGA

Vier themazones rond de permanente attracties zullen speciaal voor de feestperiode ingericht worden. De waterattracties blijven gesloten tijdens de winter.

In de zone Glowing Greetings voeren kerstbomen en notenkrakers de boventoon. Een kerstmarkt met achttien chalets strijkt neer in het Alpin Village. Iets verderop, in Frozen Land, kunnen bezoekers schaatsen en kijken naar ijsspektakels. De speeltuin aan de overkant van het meer wordt ten slotte voor even het Polar Playground.

Ook Bellewaerde, dat net als Walibi onder de pretparkengroep Compagnie des Alpes valt, opent de deuren tijdens de kerstperiode. Het Ieperse pretpark zal ook voor de eerste keer winters ingericht worden. Een wintertent zal zo indoorattracties huizen, terwijl ook vaste attracties als de Huracan geopend zijn.

Gedetailleerde openingsuren voor de drie winterweken zijn te vinden op de websites van het pretparken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen