LeBron James.
Volledig scherm
PREMIUM
LeBron James. © Twitter / AP

“‘Belle’ en ‘beest’ in hetzelfde lichaam”: onze man in Amerika ziet met eigen ogen wat voor een magneet LeBron James is

Als LeBron James op het parket verschijnt, dan gaat er een siddering door de zaal. Onze man in Amerika zag hoe ‘King James’ zelfs op z’n 38ste nog steeds jong en oud beroert. Een man - op de lijst van beste verdienende atleten onlangs de eerste niet-voetballer - die zich bewust is van de magneet die hij is. Omdat hij verder denkt dan louter het sportieve. De uitgelaten taferelen tijdens de opwarming zeggen álles. “Het doet denken aan de beelden van Diego Maradona destijds.” Een ooggetuigenverslag van een avondje watertanden. Ís hij nu de GOAT?

3 reacties

  • Alfons Detemmerman

    6 maanden geleden
    als je Jordan en Lebron wil vergelijken neem dan alle statistieken er bij ..... het antwoord is vrij duidelijk James is the goat !
  • Glenn Govaert

    6 maanden geleden
    Zee zeker eén van de besten ooit, maar de beste was Jordan. Meer finesse en techniek, beslissender op belangrijke momenten en had veel minder seizoenen nodig om een indrukwekkender palmares bij elkaar te spelen. Tot op heden nog steeds de standaard voor iedere profspeler, niet LeBron.
  • Hervé Vanbilsen

    6 maanden geleden
    Neen, hij is niet de GOAT. Is al jaren een eindeloze discussie wereldwijd over dit item. Er is maar 1 echte GOAT in de NBA. Die de NBA groot heeft gebracht vanaf de jaren '80 en wat toen uitgegroeid is naar iets zeer groot wereldwijd! En dat is nog altijd "Hiss Airness" Michael Jordan 23. Bijna ALLE NBA spelers zeggen zelf dat MJ de allerbeste ooit is. Hier zijn miljoenen basketbalfans over eens. MJ. had alles als complete speler, zowel aanvallend als defensief wat LeBron James niet heeft. 💪🏀