Ga naar de inhoud

BEKIJK: Didier Lamkel Ze smeert Galatasaray van Dries Mertens eerste nederlaag aan met goal en assist

za 11 november 2023 19:44
Didier Lamkel Ze was van goudwaarde voor Hatayspor.

In de Turkse competitie heeft Galatasaray voor het eerst dit seizoen verloren. Oude bekende Didier Lamkel Ze was de boeman van de club van Dries Mertens.

Na 11 speeldagen kon Galatasaray in de Turkse Süper Lig een bijzonder fraai rapport voorleggen: 10 overwinningen en 1 gelijkspel.

Maar zaterdag liep het dus voor het eerst dit seizoen mis, op bezoek bij de nummer 10 in de stand Hatayspor.

Bij de thuisploeg was het voormalige JPL-woelwater Didier Lamkel Ze de held van de dag. De Kameroener zette na een kwartier Rigoberto Rivas op weg naar de 1-0 en scoorde 10 minuten na de rust ook zelf. Tussendoor had Wilfried Zaha tegen geprikt voor de bezoekers.

Galatasaray kon ondanks de invalbeurt van Dries Mertens niet meer reageren na de 2-1 van Lamkel Ze. Fenerbahçe heeft zondag de kans om Dries Mertens en co. af te lossen op de 1e plaats.