© Mijn pop-uprestaurant 2016

Eén jaar na hun deelname aan ‘Mijn Pop-up’: zo gaat het nu met Sven en Amanda

In het vorige seizoen van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ grepen Sven en Amanda net naast een plaatsje in de finale. Op het vlak van liefde wonnen ze wel het grote lot. Het vermoeden van de kijkers bleek namelijk waar te zijn: ze waren een koppel geworden. Nu ze een jaar samen zijn, praten ze met TV Familie over hun toekomst.

nadb

Op 14 mei vieren Sven (24) en Amanda (22) hun eerste jaartje samen. Naar eigen zeggen is hun band alleen maar sterker geworden. Voorlopig wonen ze echter nog niet samen.

“Sven woont nog bij zijn mama en ik woon samen met mijn kat”, zegt Amanda aan TV Familie. “Gaan samenwonen is een grote stap, net als trouwen of kindjes krijgen. Op termijn willen we dat allemaal wel doen, maar we gaan het zeker niet rushen.”

Eigen zaak

Hun eigen deelname is intussen al een jaar achter de rug. Omdat het voor Amanda te gevoelig ligt, heeft ze dit jaar ‘Mijn Pop-uprestaurant’ niet gevolgd.

“Als ik daarnaar kijk, komen al die herinneringen terug en word ik emotioneel”, klinkt het. “Ik ben nu aan de slag als kapster en nagelstyliste en dat is zalig. Maar ik werkte ook graag in onze pop-up, hoor. Tja... Ik heb toch wel heimwee naar die periode...”

Hun droom om een eigen zaak op te richten, hebben ze opgeborgen. “We hebben besloten om qua werk elk onze weg te gaan. Ik heb afstand genomen van de horeca, maar we kijken met een heel fijn gevoel terug op dat avontuur”, zegt Amanda.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer