VIDEO. ‘The Greek Freak’ doet z’n bijnaam weer alle eer aan: Giannis Antetokounmpo pakt uit met geweldige dunk én block (maar verliest wel)

Eerst rond z’n as draaien en dan de bal met één hand nog in de ring dunken: Giannis Antetokounmpo heeft tegen Orlando Magic nog maar eens getoond waarom hij een van de beste en indrukwekkendste basketballers ter wereld is. De 28-jarige Griek pakte ook uit met een stevig block, maar kon niet voorkomen dat de Milwaukee Bucks met 112-97 verloren van Orlando Magic.

Maxime Caeyman Belga

De beelden van zijn geweldige score:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De beelden van z’n block:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Antetokounmpo was over heel de wedstrijd goed voor maar liefst 35 punten, tien rebounds en zeven assists, maar dat was dus niet genoeg voor de zege. Door hun overwinning springt Orlando Magic over de Milwaukee Bucks naar de zesde plaats in de Eastern Conference.

Golden State Warriors gaan weer onderuit tegen Cleveland Cavaliers

Voor de tweede keer in een week tijd heeft Cleveland Cavaliers gewonnen van Golden State Warriors. In het Chase Center in San Francisco haalden de Cavs het met 110-118, nadat ze vorige week zondag in eigen huis in Ohio al met 115-104 hadden gewonnen van de Warriors. Ondanks dertig punten van Stephen Curry bleken de Warriors opnieuw niet opgewassen tegen de Cavs, waarvoor Caris LeVert en Donovan Mitchell respectievelijk 22 en 21 punten lieten optekenen. De vierde nederlaag in tien competitieduels was zo onvermijdelijk. Daarmee staan ze in de Western Conference op de vijfde plaats, Cleveland is negende in de Eastern Conference.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer