Nasrien Cnops vraagt haar vriend Gunther ten huwelijk© Instagram Nasrien Cnops

Radiopresentatrice Nasrien Cnops vraagt vriend zelf ten huwelijk: “De verrassing van zijn leven”

Nasrien Cnops (34), radiostem van NRJ, heeft haar vriend Gunther (36) ten huwelijk gevraagd. De twee zijn intussen 4 jaar samen en hebben al 2 kindjes. Hoog tijd om in het huwelijksbootje te stappen, dacht Cnops. Omdat haar vriend de vraag niet stelde, nam Cnops ongeveer een maand geleden het heft in eigen handen en ging ze zelf op de knieën. De radiostem deelde foto’s van het mooie moment op haar Instagram.

Eva Versavel

“Zo’n 3-tal keer per week kreeg Gunther de vraag wanneer hij me ten huwelijk zal vragen. Na een verbouwing en twee nagezanten, wordt dat toch wel tijd?”, schrijft Cnops bij haar Instagrampost van het aanzoek. Maar haar vriend was niet meteen van plan om de vraag zelf te stellen. “Al vrij snel werd zijn antwoord een grijsgedraaid routinenummer: dat ‘ik dat als zelfstandige, onafhankelijke vrouw perfect zelf kan doen.’”

En Cnops had de boodschap begrepen. “Het is maar een woord”, schreef ze nog. En zo geschiedde. “Exact een maand geleden kreeg Gunther dan ook de verrassing van zijn leven. Daar stond hij, met Tove in zijn armen, te grappen in welke camera hij moest kijken.” Gunther wist niet wat hem overkwam, maar dan ging Cnops op de knieën en werd alles snel duidelijk. “Poserend voor een foto, ging ik op onorthodoxe wijze op mijn knietjes en vroeg hem of hij met mij wilde trouwen.”

Dat Gunther het aanzoek niet meteen verwacht had, is duidelijk. “ Na een oprechte ‘Meende gij dees?’, was ‘Ja, uiteraard!’ het antwoord.” Na zijn antwoord, kon Cnops weer opgelucht ademhalen. “Oef!”, schrijft ze als laatste nog bij de Instagrampost.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER