© DBA

Zes inbraken in één weekend in Zonhoven: voornamelijk geld en juwelen gestolen

Zonhoven -

Afgelopen weekend hebben inbrekers liefst zes keer toegeslagen in Zonhoven. Op sommige plaatsen is de precieze buit nog niet bekend, op de andere plaatsen werden geld en juwelen gestolen.

Vier van de zes inbraken vonden plaats in de wijk Termolen. Op de Dennenweg werden zaterdagavond twee inbraken ontdekt. Het is nog niet duidelijk wat in de eerste woning werd gestolen, maar in de tweede woning ging het om een som geld. Dieven sloegen ook twee keer toe op de Elstrekenweg. In één woning braken ze een raam open, doorzochten ze verschillende kamers en namen ze een som geld en juwelen mee. De tweede inbraak werd zondagochtend rond 9.20 uur ontdekt. De precieze buit is er nog niet bekend.

Zaterdag werd ook een inbraak vastgesteld in een appartement in de Grote Eggestraat. De diefstal moet tussen woensdag en zaterdag hebben plaatsgevonden. Op het eerste gezicht is er geen buit gemaakt. Op De Drij Dreven helaas wel. Vrijdagavond rond 19 uur werd daar een woninginbraak vastgesteld, waarbij de dieven aan de haal gingen met geld en juwelen. siol

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer