De Nijlense Vicky Hermans behoorde tot de finalisten van Miss Wellness Beauty 2023.© Mike Mahieu

Nijlense finaliste van Miss Wellness Beauty Vicky Hermans (41) plots overleden: “Ze zit voor altijd in ons hart”

Nijlen -

Zaakvoerster Vicky Hermans van Beauty and Relax Blue Ocean uit Nijlen is op woensdag 8 november onverwacht overleden aan een hartstilstand. Ze was een van de finalisten van Miss Wellness Beauty 2023, een missverkiezing voor mensen uit de beautysector. Ze werd amper 41 jaar.

Kristof Van Rompaey

Organisator Patrick Matthijs van Miss Wellness Beauty deelde het overlijden van een van zijn finalisten uit de editie van 2023 mee. “We kregen het verschrikkelijke nieuws te horen dat onze finaliste en goede vriendin Vicky Hermans overleden is aan een plotse hartstilstand”, zegt hij. “Het Nationaal Comité, beautyteam en alle finalistes zijn geschrokken en enorm verdrietig. Vicky, wij gaan je heel erg missen in onze familie van Miss Wellness Beauty.”

Eerlijk en correct

Bij de organisatie en haar medekandidaten stond Vicky bekend als goedlachs, positief en ambitieus. In maart verbleef ze met de groep nog een week in Turkije. “Het nieuws sloeg in als een bom”, zegt Matthijs. “Vicky was heel eerlijk en correct. Verschillende kandidates kwamen bij haar op de zaak. Zelf was ze klant bij mijn vrouw. Ze zit voor altijd in ons hart.”

Het nieuws over het overlijden van Vicky Hermans sloeg bij de organisatie van Miss Wellness Beauty en bij haar medekandidaten in als een bom.© RR

Vicky Hermans laat een dochter na. Haar groeten kan op woensdag 15 november van 18.30 tot 20u bij funerarium Bosmans in Lier. De afscheidsplechtigheid vindt plaats op vrijdag 17 november om 14u in het Stedelijk Afscheidscentrum Kloosterheide, Kesselsesteenweg 97 in Lier. De samenkomst is voorzien in aula Erica vanaf 13.30u. De asurne van Vicky krijgt een plaats in een voor haar vertrouwde omgeving. (kvro)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners