Photo News / .
Volledig scherm
© Photo News / .

REACTIES. “Crisis? Hangt af van hoe je het bekijkt”: opnieuw geen zege voor Club Brugge, Ronny Deila blijft positief

Een beklijvende Brugse derby eindigde in het Jan Breydelstadion op 0-0. Opnieuw puntenverlies dus voor Club Brugge. “We hebben een stap vooruit gezet in vergelijking met vorige wedstrijden”, sprak doelman Simon Mignolet. “We verdienden ook te winnen, maar je moet de bal tegen de touwen schieten natuurlijk.”

14 reacties

  • Ivan De Bruyne

    5 maanden geleden
    3-3 of 4-4 ? waar haal de trainer van cercle al die Jansen vandaan om 3-4 doelpunten te rechtvaardigen. Club verdiende ruimschoots de overwinning.
  • Maria Nuytkens

    6 maanden geleden
    De Cercle doelman was top, maar de Club doelman heeft er ook verschillende moeten pakken !! Nu lijkt het precies of Cercle geen kansen had, vergeet het ... gelukkig had FCB ook een zeer goede doelman ! of het was 19 op 42 ipv 20 op 42.
  • Gerry Cle

    6 maanden geleden
    Club Brugge is veel te wisselvallig voor een ploeg met zoveel talent. De ene match spelen ze zoals kinderen tegen volwassenen en de volgende met het mes tussen de tanden. Er zijn veel te weinig automatismen en een gebrek aan zelfvertrouwen. Men rekent gewoon op een klasseflits van Olsen, Nusa en Vanaken. Hoog tijd dat Deila er een ploeg van maakt.
  • nico baelde

    6 maanden geleden
    Deila kan er niets aan doen dat jutgla de kansen niet 100% afmaakt. Deila kan er ook niet aan doen dat olsen en nura gekwetst zijn. Vond club goed vandaag, alleen moeten de kansen afgewerkt worden.
  • Leo Van Rillaer

    6 maanden geleden
    Voorstel: Deila en Hoefkens wisselen van club? Wat denken jullie?