© VTM

‘Blind Getrouwd’-koppels gaan laatste keer op date, maar nakend beslissingsmoment zorgt voor stress en tranen

In de tiende aflevering van ‘Blind Getrouwd’, vanavond op VTM, gaan de koppels op een laatste date vooraleer ze moeten beslissen over hun toekomst: gaan ze wel of niet samen verder? Bij het ene koppel gaat het er luchtiger aan toe dan bij het andere. Ook tranen blijven niet uit.

evdg

Het is bijna D-day voor de Blind Getrouwd-koppels: binnen enkele dagen moeten Jolien, Brecht, Isabelle, Matthieu, Fleur, Alexander, Emma en Emile beslissen of ze getrouwd blijven of niet. Hoogtijd dus om in te zetten op een laatste keer quality time. Bij Fleur en Alexander loopt alles vlot en de twee lijken zich te vinden in een ‘we zien wel’-mentaliteit. In de ‘rage room’ leert Fleur wel een kant kennen die ze nog niet eerder bij Alexander zag.

Jolien en Brecht kiezen voor een sportieve én romantische date. Van elkaar uitdagen bij wakeboarden tot romantisch picknicken op een wel heel symbolische plek. “De cirkel is rond nu”, klinkt het.

Bij Matthieu en Isabelle lopen de emoties hoog op bij een gesprek aan het kampvuur. De openheid doet deugd, maar het maakt ook dat er tranen vloeien. Zijn de twee echt zo verschillend of slaat er alsnog een vonk over? Bij Emma en Emile is er sprake van passie, weliswaar in georkestreerde vorm. Ze dansen samen de tango en dat maakt het een en ander los. Of dat het beslissingsmoment straks ook makkelijker maakt? Afwachten.

LEES OOK. ‘Meest succesvolle seizoen’ van ‘Blind Getrouwd’ dreigt flop te worden: wat is de kans dat de koppels toch ja zeggen?

INFO. ‘Blind getrouwd’, VTM, maandag om 20.35 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER