Van l naar r: Rune, Tsitsipas, Sinner, Alcaraz, een official, Djokovic, Medvedev, Rublev en Zverev.
Volledig scherm
Van l naar r: Rune, Tsitsipas, Sinner, Alcaraz, een official, Djokovic, Medvedev, Rublev en Zverev. © AP

Het 800 euro dure sportjasje van Lacoste waarvoor Novak Djokovic op “afschuwelijke” groepsfoto kritiek krijgt

De jaarlijkse presentatiefoto van de ATP Tour Finals, de vroegere Masters die het tennisseizoen afsluiten, komt de deelnemende spelers op de nodige kritiek te staan. En dan vooral de kledij die ze dragen in Turijn. Alleszins een groot verschil met de tijden dat Roger Federer en Rafael Nadal de scepter zwaaiden, zoals op de foto hieronder van de editie uit 2009 in Londen. Vooral Novak Djokovic moet het op de sociale media ontgelden.

15 reacties

  • Mieke Ponet

    5 maanden geleden
    Wat hij aandoet is voor mij niet zo belangrijk, als hij zich daar goed in voelt is het goed natuurlijk. Voor mij is Djocko de beste tennisser en dat is belangrijk.
  • Pieter PELGRIMS

    6 maanden geleden
    Overal waar NOVAK ten tonele verschijnt zijn er criticasters en zelfs om de meest futiele redenen, doorgaans geformuleerd op sociale media door personen die hun frustraties niet kunnen verwerken, nu NOVAK DJOCKOVIC alle records op zijn palmares heeft en op een zeer correcte wijze op 36 jarige leeftijd op formidabele wijze het wereldtennis blijft beheersen.Chapeau NOVAK!
  • Robert Geysels

    6 maanden geleden
    smaken verschillen, ikzelf vind een kostuum wel mooi en stijlvol, maar al ze zich beter voelen in deze kleren ook goed , iedereen moet aandoen wat hij of zij graag draagt.
  • Jozef Vermeulen

    6 maanden geleden
    OMG, een tennisser die miljoenen verdient, draagt een jasje van 800 euro. Een goed kostuum kost meer en kan je bijna nooit dragen.
  • Benny De Keyzer

    6 maanden geleden
    Ik ben 43, heb geen kostuum in mijn kleerkast hangen omdat ik een hekel heb aan kostuums en draag gewoon kleren waar ik mij goed in voel, maar ik zou wel nooit 800 euro geven aan zo'n lelijk sportjasje.