Tweede naam van Rock Werchter bekend: Dua Lipa headliner op zaterdag

Dua Lipa komt naar Rock Werchter 2024. Op zaterdag 6 juli is ze headliner op de Main Stage. Tickets te koop vanaf 1 december.

POM

Dua Lipa, winnaar van 3 Grammy Awards en 6 BRIT awards, bracht afgelopen week de single Houdini uit. Ze noemt het een nieuw hoofdstuk in haar carrière na het succes van Future Nostalgia uit 2020. Wereldwijd werd Houdini met lof overladen. Rolling Stone kopte “Euforisch”, Billboard omschrijft de single als “Gewoon magisch”.

Dua Lipa haalde zopas twee nominaties binnen voor de Grammy’s 2024 voor Song of the Year en Best Song Written for Visual Media, telkens voor de zomerse hit Dance the Night van de soundtrack van de Barbie-film. In 2022 werd ze tot één van de artiesten van het jaar bekroond door zowel Variety als Billboard. Haar Future Nostalgia World Tour werd erkend als één van de meest indrukwekkende live shows. Album Future Nostalgia staat al drie jaar onafgebroken in de Ultratop 100. In mei vorig jaar speelde Dua Lipa twee concerten in het Sportpaleis. Staks staat Dua Lipa’s alk voor de tweede maal in Werchter. Op zaterdag 6 juli is ze zelfs headliner op #RW24.

Rock Werchter 2024 vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 4 juli tot zondag 7 juli. Vorige week raakte al bekend dat Foo Fighters de headliner zijn op zondag 7 juli. De ticketverkoop start op vrijdag 1 december om 10 uur. Pre-registreren - goed voor eerdere toegang tot festivaltickets - kan vanaf nu.

LEES OOK. Rock Werchter maakt eerste headliner bekend: Foo Fighters sluiten festival af op 7 juli

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER