Volgens La Gazzetta was Lukaku de slechtste speler op het veld in de derby tegen Lazio, maar er is een verzachtende omstandigheid

Romelu Lukaku (30) kreeg na de derby tegen Lazio Roma (0-0) een 5 van ‘La Gazzetta dello Sport’ en het bedenkelijke label “de slechtste” speler op het veld. Al waren er ook verzachtende omstandigheden voor de Belgische spits van AS Roma.

Michael Van Damme

“In vier wedstrijden liet hij één wapenfeit optekenen: de winning goal tegen Lecce”, klonk het streng bij La Gazzetta. “Het is alsof de wedstrijd tegen Inter de reus heeft geveld. Maar in de derby tegen Lazio kreeg hij weinig steun en moest hij vaak teruglopen om de bal te gaan ophalen.”

Van Tuttomercatoweb kreeg Lukaku een 5,5, waarmee hij ook bij de slechtst scorenden hoorde.

“Wat geldt voor Dybala, geldt ook voor Lukaku: ven hem verwachtte AS Roma iets extra’s om iets te forceren in de gesloten derby, maar hoewel hij al zijn fysieke kracht in de schaal probeerde te gooien, is er geen spoor van hem in de hoogtepunten van de match. Feit is dat hij weinig ballen kreeg van zijn ploegmaats.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer