'The Marvels'
Volledig scherm
'The Marvels' © AP

‘The Marvels’ kent slechtste openingsweekend ooit voor een Marvelfilm

FilmDe superheldenmoeheid slaat opnieuw toe. Na de teleurstellende box office-resultaten van ‘Ant-Man and The Wasp: Quantumania’, storten nu ook ‘The Marvels’ de kelder in. Niet ‘higher, further, faster,’ zodus: de film met Brie Larson in de hoofdrol zorgde voor het slechtste openingsweekend ooit, voor een Marvelfilm.

9 reacties

  • Dolph Dewalt

    6 maanden geleden
    Hoe kan men nu fan zijn als je wekelijks een nieuwe superheld voorgeschoteld krijgt? Vroeger waren het er ongeveer 5 en dat was het. Nu?
  • Kevin Vandersteen

    6 maanden geleden
    Disney heeft Marvel al lang verpest en uitgemolken. Niet de juiste verhaallijn volgen maar hun eigen verhaal verzinnen. Doe zo maar voort Disney jullie zijn je eigen ergste vijand.
  • Kevin Eyselbergs

    6 maanden geleden
    Keerzijde van miljoenen abonnees te hebben op je streamingdienst. Ik kijk geen Disneyfilms meer in de cinema omdat ze toch op Disney+ komen. En iedereen kent wel iemand met een abonnement dus als je een film wil kijken nodig je toch gewoon die persoon uit voor een filmavond. Je bespaart veel geld (cinema en snacks zijn duur), je neemt pauze wanneer je wil en je hebt geen boertige cinemaburen naast je zitten.
  • tom meuldermans

    6 maanden geleden
    de recenties op rotten tomatoes zijn fake, damage control! dit krijg je als je enkel gefocust bent op inclusion en zo woke bent dat je de regie in handen geeft van een zo goed als onbekwaam regisseur, dit heeft niets te maken met superheldenfatigue, zorg gewoon voor een goed verhaal.
  • Gert Maes

    6 maanden geleden
    Hopelijk gaan de ogen open in Hollywood. Twintig jaar en een honderdtal superheldenfilms verder. De kijkers zijn de vliegende latexpakken beu. Tijd voor iets nieuws.