Topdokter Guy T’Sjoen.© Lieven Van Assche

Topdokter Guy T’Sjoen over ‘De verraders’: “Het mag spectaculairder. Gooi die BV’s buiten”

Nu ‘De verraders’ (VTM) de finaleweek ingaat, is topdokter Guy T’Sjoen (53) duidelijk in zijn mening over het programma: “Het mag spectaculairder. Gooi die BV’s buiten.”

Topdokter Guy T’Sjoen (53) begon als bondgenoot aan het spel begon, maar stapte snel over naar de judassen die de boel manipuleren. In een gesprekje met Humo zegt hij deze week dat hij voor het begin van het programma de helft van de BV’s niet kende.

De topdokter pleit voor een spectaculairdere aanpak van het programma en verwijst daarvoor naar de Britse versie: “De missies mogen wel wat spectaculairder. Uit helikopters springen, met speedboten racen: op de BBC kan het allemaal. Ik wil ook weleens levend begraven worden! Wat ik ook beter vind op de BBC, is dat het spel er harder wordt gespeeld - omdat er geld te winnen valt, én omdat er geen bekende mensen meedoen. Mijn suggestie aan de makers: gooi die BV’s buiten!”

Dokter T’Sjoen zegt wel dat hij aan ‘De verraders’ mooie vriendschappen heeft overgehouden: “Klaasje Meijer was zelfs één van de eersten die mijn pasgeboren zoon in de armen heeft gehouden: hij is geboren in Los Angeles, waar Franky De Smet-Van Damme (frontman van Channel Zero) ons aan een tijdelijke stek had geholpen, en zij was toevallig in de stad voor een acteeropleiding.” (pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer