Keisuke Goto en Hákon Valdimarsson, beiden op de radar van Anderlecht.
Volledig scherm
Keisuke Goto en Hákon Valdimarsson, beiden op de radar van Anderlecht. © Instagram Keisuke Goto / Foto X

19-jarige spits uit Japan traint al mee bij Anderlecht, paars-wit wil ook IJslandse doelman halen

Anderlecht blijft werk maken van de toekomst en heeft nu al een eerste winterversterking vast. Zo wordt eerstdaags de komst van de 18-jarige Japanse spits Keisuke Goto geofficialiseerd. Bovendien staat ook de 22 jaar oude IJslandse doelman Hákon Valdimarsson op de radar van paars-wit.

7 reacties

  • jozef van riel

    5 maanden geleden
    Allee, ze gaan zich weer versterken (?) met wat nutteloze spelers! Zouden ze niet beter voor een linksvoetige centrale verdediger gaan? Die hadden ze natuurlijk al met Delcroix maar ja, dat is het schitterende (?) sportieve beleid dezer dagen hé!👎
  • Marcus Camps

    5 maanden geleden
    Marktwaarde 250.000 Euro maar vergelijkbaar met Harry Kane ... Denk dat ze gokken door er zo tien te kopen ze één speler van 5 miljoen hebben ... En de rest kunnen slijten in Sint-Truiden, Oostende en Kortrijk ... Straks zitten ze weer met veertig spelers op hun loonlijst.
  • jan boden

    5 maanden geleden
    Sinds Fredberg aan het roer staat, is Anderlecht weer helemaal terug en dat op minder dan 1 jaar tijd. Chapeau Jesper.
  • Noel Craeynest

    5 maanden geleden
    ja goed gezien van fredberg nog spits bij halen he hebben n0g een goede spits nodig we zitten beetje mager in de spits vindt ik laat die Japanner maar komen he ?!!
  • yvo mast

    5 maanden geleden
    Waarom een doelman aankopen? Er zijn er genoeg in België. Weer geld verspillen zeker of een makelaar gelukkig maken.
  1. Op bezoek bij Nora Chadili, de sterke vrouw naast Francis Amuzu: “Na zijn operatie had ik eigenlijk twee baby’s waar ik voor moest zorgen”
    PREMIUM
    3

    Op bezoek bij Nora Chadili, de sterke vrouw naast Francis Amuzu: “Na zijn operatie had ik eigenlijk twee baby’s waar ik voor moest zorgen”

    “Als Francis niet lacht, dan weet ik dat er iets scheelt.” Het was een jaar van intens geluk en diepe ontgoocheling voor Anderlecht-speler Francis Amuzu (24). Van tien dagen bedlegerig in zijn appartement tot de geboorte van zijn dochter. Eén constante: echtgenote Nora Chadili (25) aan zijn zijde. Gesprek met een selfmade woman die haar eigen schoonheidsinstituut uitbouwt. “Ik was bang dat ik zou bevallen terwijl Francis op de operatietafel in Londen lag.”
  2. “Coucke is bedrogen”: Van Holsbeeck en Henrotay naar correctionele rechtbank voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht
    15

    “Coucke is bedrogen”: Van Holsbeeck en Henrotay naar correctio­ne­le rechtbank voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht

    De Brusselse raadkamer heeft beslist dat voormalig Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck, ex-CEO Jo Van Biesbroeck en makelaar Christophe Henrotay zich voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor gesjoemel bij de verkoop van RSC Anderlecht aan Marc Coucke in 2017. Ex-voorzitter Roger Vanden Stock, ex-clubadvocaat Luc Deleu en de advocatenkantoren Clifford Chance en Van Landuyt en Vennoten zijn vrijgesproken. “Een grote opluchting”, reageert Deleu: “Ik geloof ook in de goede trouw van Roger Vanden Stock.”