© if

Kevin Kinnaer en Paul Middleton stellen kerstconcerten voor

Tienen/Landen -

De mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur. Net zoals andere jaren zijn er in onze streek vele kerstconcerten. Zanger Paul Middleton (UK) luidt samen met Kevin Kinnaer uit Walshoutem en enkele muzikale vrienden het feestseizoen in Bost en Walshoutem in.

“Vorig jaar mochten we al eens een kerstconcert geven in Bost, maar dit jaar pakken we uit met een grotere show en gaan we touren door Vlaanderen”, zegt Kevin trots. “Elke voorstelling kan er ook een kerstcadeautje gewonnen worden. Wie in zijn of haar foutste kerstoutfit komt, maakt kans op een prijs”, zegt geboren Bostenaar Kevin Kinnaer.

Het decor voor de concerten zijn de kerken van Bost en Walshoutem, op respectievelijk 9 en 10 december. Op 8 december vindt er ook al een optreden plaats in Schellebelle. Paul Middleton komt speciaal uit de UK om mee te werken aan dit optreden. “Ik heb al enkele keren samen met Kevin opgetreden en ik voel me hier in Tienen ook altijd zeer welkom”, aldus de Britse zanger. “Ik ben dol op Kerstmis en het feit dat we op zo’n feeërieke locaties mogen optreden is ongelofelijk.”  (VDT)

Aangeboden door onze partners