Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images

"Personeel Vlaamse woonzorgcentra dreigt 455 euro eindejaarspremie te verliezen", zegt ACV

De eindejaarspremie voor de werknemers in de Vlaamse woonzorgcentra dreigt dit jaar 455 euro lager uit te vallen dan die voor het personeel in de ziekenhuizen en de thuiszorg. Dat zegt de christelijke vakbond dinsdag. Hij roept de Vlaamse regering op om net als vorig jaar de eindejaarspremie gelijk te trekken.

13 reacties

  • Jo Bosman

    5 maanden geleden
    Ze verdienen nu al het zout op hun patatten niet en nu komt dit er nog bij. Geen wonder dat ze geen personeel vinden .
  • Gerry Cle

    5 maanden geleden
    Weeral de Vlaamse regering die tekort schiet terwijl de federale regering wel het nodige gedaan heeft. Goed van de vakbonden om deze ongelijkheid aan te kaarten en de Vlaamse regering wakker te schudden.
  • richard lenssens

    5 maanden geleden
    Wie heeft dit uitgevonden?.Mijn generatie heeft het nooit gekregen ,idem maaltijdcheque en we moesten ook tevreden zijn.Nu is men nooit tevreden ,schaf het af dan moet er ook niet over gediscuteerd
  • Marie-Louise Albertine mathys

    5 maanden geleden
    Zo een premie is goed maar op einde blijft er niet veel van over netto dan. Een ander voordeel zou beter zijn. 4/5 werken en hetzelfde loon en telt voor voltijds.
  • Peggie Van Audenhove

    6 maanden geleden
    Federaal niveau..vlaams niveau..ipv altijd maar meer nieuwe wetten en regeltjes te stemmen zouden ze beter eerst eens alles recht trekken wat scheef is in dit land en alle bestaande van de pot gerukte wetten, regels en procedures eens herbekijken en daar wat orde in scheppen!