Courteney Cox (linksonder) speelde in ‘Friends’ de vrouw van Matthew Perry (rechts).© NBCUniversal via Getty Images

Courteney Cox reageert op overlijden van haar ‘Friends’-man Matthew Perry: “Ik mis je elke dag”

Na Matt LeBlanc heeft nu ook actrice Courteney Cox gereageerd op het overlijden van ‘Friends’-acteur Matthew Perry, met een eerbetoon op Instagram. “Ik ben zo dankbaar voor elk moment dat ik met je had.”

adb

Enkele dagen na het plotse overlijden van Matthew Perry (54) hadden zijn collega-acteurs eind oktober een gezamenlijke mededeling verspreid, maar de individuele Friends-castleden waren voorlopig stil gebleven.

Tot dinsdag: LeBlanc – die Perry’s huisgenoot Joey speelde – reageerde als eerste van de hoofdrolspelers persoonlijk op de dood van Perry.

Enkele uren later postte ook Courteney Cox – bekend als Monica, de vrouw van Perry’s personage Chandler – een eerbetoon op Instagram. “Ik ben zo dankbaar voor elk moment dat ik had met jou, Matty, en ik mis je elke dag.”

“Als je zo nauw samenwerkt met iemand als ik deed met Matthew, zijn er duizenden momenten waarvan ik wenste dat ik ze kon delen. Voorlopig is hier een van mijn favorieten”, schreef Cox bij een videofragment uit de reeks en vanop de set.

(Lees verder onder de Instagram-post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Om een beetje achtergrond te geven: het was de bedoeling dat Chandler en Monica een onenightstand zouden hebben in Londen. Maar door de reactie van het publiek (de opnames gebeurden voor een live publiek, red.), werd dit het begin van hun liefdesverhaal. In deze scène fluisterde hij voor we begonnen te filmen een grappig zinnetje voor mij om te zeggen. Hij deed vaak zulke dingen. Hij was grappig en hij was lief.” Cox sloot het bericht af met een hartje en vredesduif.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer