© dpg

Nóg twee extra shows: met zes stuks evenaart Milk Inc. eigen Sportpaleis-record

Goed nieuws voor teleurgestelde fans van Milk Inc. Regi en Linda vonden nog twee gaatjes in hun agenda’s voor een vijfde en zesde show in het Sportpaleis. Als die uitverkocht raken, evenaart de groep zijn record van 2008 en 2009. Toen stonden ze ook telkens zes keer in een uitverkocht Sportpaleis.

De geluksvogels die nu nog aan een ticketje raken, zullen de show Regi vs. Milk Inc. als eersten mogen aanschouwen. De nieuwe data zijn vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober 2024. De vier andere shows, die in geen tijd uitverkocht waren, zijn in november. De ticketverkoop voor de vijfde en zesde show gaat van start op maandag 20 november om 10u. Net zoals bij de verkoop voor de vierde show krijgen mensen die zich inschreven op de wachtlijst voorrang. Wie een ticket wil scoren, zit maandag best om 10u klaar achter zijn computer. Alle tickets voor de vierde show waren in enkele minuten uitverkocht.

De kans is reëel dat ook deze twee shows snel zullen uitverkopen. Als er dan nog een gaatje gevonden wordt in de agenda van het Sportpaleis, verbreken Regi en Linda hun eigen record. Met de show Forever verkochten ze in 2008 zes Sportpaleizen uit, een jaar later deden ze hetzelfde met Blackout. In 2010 stonden ze vijf keer in Antwerpen onder de naam Eclipse, de laatste lange reeks. Aan zeven shows raakte Milk Inc. tot nu toe niet. Voor het ultieme Sportpaleis-record heeft de groep nog even te gaan: dat staat op naam van Clouseau met 18 concerten in 2007.(edb)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER