© Harry Malter

“Je zal gemist worden”: dierenpark in rouw nadat populaire kameel Isabelle (30) overlijdt

Destelbergen -

Vijfentwintig jaar lang was ze één van de populairste bewoners van het familiepark Harry Malter, maar kameel Isabelle (30) is niet meer. De familie Malter is samen met de vele bezoekers in rouw.

“We namen afscheid van ons Isabelle…. Er werd in samenspraak met de dierenarts beslist haar leven niet onnodig te rekken en de ouderdom ongemakken de bovenhand te laten nemen.” De familie Malter was woensdag aangeslagen door het overlijden en wil er verder niet veel over kwijt.

In een emotionele post op de facebookpagina van het familiepark brengen ze wel een laatste eerbetoon aan het dier. “Isabelle werd 30 jaar en maakte al 25 jaar deel uit van onze familie…. Deze, met momenten, grumpy old lady zal enorm gemist worden”, klinkt het.

Het overlijden van Isabelle raakt ook een gevoelige snaar bij de trouwe bezoekers. Op de Facebookpagina van Harry Malter kwamen ondertussen een honderdtal reacties binnen, waarin mensen hun medeleven betuigen en samen herinneringen ophalen.

“Bedankt voor de leuke tijd waar de kids mochten van genieten” of “Isabelle, je was een schat van een kameel. Je zal ongelofelijk gemist worden door iedereen . Wat hebben we mooie herinneringen aan jou die koesteren de voor altijd.”, zijn enkele van de vele reactie.(Simon Dekaezemaker)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer