© BELGAIMAGE

Voormalig Club Brugge-speler Bosko Balaban hangt celstraf boven het hoofd door achterstallige alimentatie

Er hangt een celstraf boven het hoofd van Bosko Balaban omdat hij weigert om zo’n 80.000 euro alimentatie te betalen aan zijn ex-vrouw Iva Radic. Dat melden Kroatische media. De ex-speler van Club Brugge kreeg in 2021 al eens een celstraf van één jaar en vier jaar voorwaardelijk. Hij krijgt nu nog zes maanden om zijn schuld af te lossen, anders moet hij de cel in.

vva

Bosko Balaban is een voormalig Kroatisch international en speelde bij Club Brugge tussen 2004 en 2007. Hij maakte in die periode 58 goals en pakte ook de landstitel met blauw-zwart. Balaban was meer dan tien jaar getrouwd met model Iva Radic tot ze in 2017 besloten om te scheiden. Samen hebben ze drie kinderen. Volgens Kroatische media zou Balaban enkel geld betalen voor zijn oudste dochter en niet voor zijn minderjarige kinderen.

© BELGA

Door de achterstallige alimentatie werd Balaban in 2021 al eens veroordeeld. Hij kreeg toen twee jaar de tijd om het geld aan zijn ex-vrouw te betalen, maar dat gebeurde dus niet. De deadline daarvoor was eind juni dit jaar. Vorig jaar zei Balaban nog dat hij in gesprek was met zijn ex over de verkoop van onroerend goed om zijn schuld af te lossen. De voormalige voetballer stelt dat hij niet over het nodige geld beschikt op dit moment. Balaban is wel actief als voetbalmakelaar, maar naar eigen zeggen heeft hij daar geen vast inkomen van. Volgens Kroatische media is de deadline met zes maanden verlengd. Als Balaban dan niet betaalt, moet hij de cel in.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer