partijvoorzitter Bart De Wever (N-VA)
Volledig scherm
partijvoorzitter Bart De Wever (N-VA) © Wouter Van Vooren

N-VA draagt De Wever voor als federale kopman in Antwerpen, Jambon trekt Vlaamse lijst

PolitiekDe kogel is door de kerk bij de Vlaams-nationalisten. Na rijp beraad hakte het nationaal kiescollege van N-VA woensdagavond de Antwerpse knoop door. En het ordewoord is duidelijk: alle grote kanonnen moeten naar het front.

51 reacties

  • Marlene De Smedt

    5 maanden geleden
    Strategisch goed uitgedokterd om de separatistische plannen uit te voeren. 1) Van Grieken naar Vlaanderen en coalitie met N-VA. 2) Federaal De Wever in coalitie met Magnette. 3) De Vlaamse middenpartijen uitgehold en waarschijnlijk nog meer geschonden tegen juni. (De middenpartijen kunnen maar beter tot juni ascetisch gaan leven en op hun hoede te zijn) Misschien nog een paar overlopers, wie weet? 4) Missie geslaagd de kiezer is nog eens in de val getrapt
  • Rudy Steyleman

    5 maanden geleden
    Het zal niet baten. De Vlaming heeft nu wel door dat N-VA er is voor de rijken en de grote bedrijven. De gewone werkmensen worden enkel uitgeperst. De kracht van verarming mag stoppen.
  • mieke de smet

    5 maanden geleden
    Verandering kan er enkel komen als de traditionele partijen veel verliezen aan NVA of Vlaams Belang. Vlaams Belang zal partners moeten zoeken en dat zal alleen met NVA kunnen.
  • simonne goderie

    5 maanden geleden
    Het enige dat de n va recht houd zijn postjes,postjes en nog is postjes.Incapabel tot en met en beloftes die nooit zijn ingelost .en de kiezer heeft het laatste woord.
  • Ludo Van Damme

    5 maanden geleden
    Wie gelooft deze man nog, die telkenmale zijn kiezers bedriegt, want hij zal nooit of te nimmer enige regeringsverantwoordelijkheid nemen.