Direct naar artikelinhoud

De journalisten van De Morgen zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel

De snelste aardbeientaart (en je hebt slechts 4 ingrediënten nodig)

Je hoeft geen uren in de keuken te staan om een lekker dessertje op tafel te toveren. Deze aardbeientaartjes maak je met slechts 4 ingrediënten: roomkaas, suiker, aardbeien en bladerdeeg.

Wat heb je nodig:
- Handvol aardbeien, in twee 
- 150 g roomkaas 
- 40 g suiker 
- 1 zakje vanillesuiker 
- kant-en-klaar bladerdeeg   

Zo maak je het:
Stap 1: Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit en snij er een zestal vierkantjes van 7X7 cm uit. Plooi elk vierkantje met twee overstaande hoeken naar binnen en leg op een bakplaat. Snij beide kanten van de driehoekjes voor 2/3 in en plooi de losse kanten naar het midden.
Stap 2: Meng de suiker en vanillesuiker met de roomkaas. Schep op elk stukje deeg een lepeltje roomkaas. 
Stap 3: Leg een halve aardbei op de roomkaas en zet 20 minuten in de oven.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met BrandTales, de branded content afdeling van De Persgroep Advertising en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

De journalisten van De Morgen zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel