PS-voorzitter Paul Magnette heeft officieel nog niet gereageerd op de heisa.
Volledig scherm
PS-voorzitter Paul Magnette heeft officieel nog niet gereageerd op de heisa. © Tim Dirven

PS eist “concrete daden” van Conner Rousseau na “walgelijke” uitspraken: “Dit is onwaardig voor iemand die zich progressief noemt”

UPDATEPS-fractieleider Ahmed Laaouej noemt de uitspraken van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau “walgelijk” en overduidelijk racistisch”. De zusterpartij eist “concrete daden” na het uitlekken van nieuwe citaten. Covoorzitter Nadia Naji van Groen is teleurgesteld en ziet op persoonlijk vlak nog maar weinig raakvlakken met Rousseau. “We zijn een bondgenoot kwijt.”

43 reacties

  • Marianne Jaspaert

    5 maanden geleden
    ik wil op Vooruit stemmen, was het zelfs zinnens. maar zolang iemand als Rousseau in deze partij om het even welke band nog heeft, stem ik niet voor Vooruit!!Gooi hem buiten hij past bij een andere partij voor 100 %.
  • Stefaan BOGAERT

    5 maanden geleden
    PS "eist concrete daden" van Vooruit: als zusterpartij zou ze zelf een concrete daad moeten stellen: zusje aan de deur zetten zolang Connard lid is van de familie.
  • Peter Vijverman

    5 maanden geleden
    Vanuit zijn eigen partij durft enkel Bert Anciaux te reageren. Deze wordt volgend jaar 65 en gaat op pensioen. De rest houdt de mond, begaan met hun plaats op de kieslijst. Een lijst die wordt opgesteld door Rousseau. Men kan dit zien als een stilzwijgende acceptatie van zijn gedrag.
  • Miguel Roesems

    5 maanden geleden
    En van de schandalen van de PS is geen sprake meer, men vergeet zo vlug, foei in het stemhokje!
  • Jef joossens

    5 maanden geleden
    Haaa, en wat zegt Bart Dewever? Moet vooruit nu ook eerst grote kuis houden voor dat ze met hen willen spreken over een coalitie?? Deze Conner is erger dan Filip de Winter.