BELGA / Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© BELGA / Joel Hoylaerts / Photo News

Bezoek aan Dossin-kazerne is onvoldoende voor Roma: advocaat eist dat Conner Rousseau ook naar Auschwitz gaat

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau moet van het parket in therapie en een bezoek brengen aan de Dossin-kazerne voor zijn “zattemansklap”. Maar voor de Brusselse Roma - die een strafklacht indiende tegen Rousseau - is dat niet voldoende. Zij eisen dat hij ook een geleid bezoek brengt aan het concentratiekamp van Auschwitz.

40 reacties

  • Diane Van Riet

    5 maanden geleden
    Wordt het geen hoog tijd nu om het cordon rond Vlaams Belang te vernietigen en een cordon voor Vooruit toe te passen? Zou mij eerlijk lijken.
  • Guy Humblet

    5 maanden geleden
    Het masker viel af. Het is niet meer of niet minder dan plat racisme van Rousseau, al de rest is nu gemasseer en gezalf in de marge. Zijn uitspraken kaderen wel mooi in de traditie van Louis Tobback die ooit de illegalen vergeleek met meeuwen op onze stortplaatsen ... Bestond Unia toen al?
  • Johan Snauwaert

    5 maanden geleden
    is ook een manier om VB stemmers terug te halen
  • richard lenssens

    5 maanden geleden
    Nu bekend is dat zijn uitspraken veel erger waren is niet meer dan normaal dat ie zoals iedere burger voor de rechtbank moet verschijnen .Stop met klasse justitie waar de ene racist niet dezelfde is als de andere ,racisme kan gewoon niet en al zeker niet voor een voorzitter van een partij die dan er zelfs niet met kleerscheuren vanaf komt.Als ie ie of wat inzicht had zou hij de eer aan zichzelf moeten houden en verdwijnen,maar mateke is er net iets te laf voor.
  • Dirk Van Den Bossche

    5 maanden geleden
    Beste straf is voorzitter af en verbod om op te komen voor verkiezingen.