Will Smith en zijn vrouw Jada.© Jordan Strauss/Invision/AP

Will en Jada Smith zetten juridische stappen na hardnekkige roddel: “Dit kan echt niet door de beugel”

Het verhaal gaat al even de ronde dat Will Smith (55) seks zou gehad hebben met zijn ex-‘Fresh prince’-collega Duane Martin (58). Maar daar blijkt niets van aan te zijn. De acteur en zijn vrouw Jada Pinkett Smith (52) nemen nu juridische stappen tegen de hardnekkige roddel.

De kwalijke roddel zou de wereld ingestuurd zijn door een zekere Brother Bilaal, een geestesgestoorde man die beweert dat hij vroeger een vriend en tevens assistent was van de beroemde acteur. In een podcast beweert hij dat hij Smith en Martin zou betrapt hebben in een kleedkamer. Volgens Smith is het hele verhaal van a tot z verzonnen.

Klappen uitdelen doet Will liever niet meer, maar zulke leugens laat hij niet ongestraft passeren. “Iedere persoon mag zijn mening hebben. Maar verhalen verzinnen waarvan andere mensen nadeel ondervinden of zich beledigd voelen, dat kan echt niet door de beugel”, vertelde Jada deze week in een radioshow. Ze bleek het echt te menen, hun advocaten zijn reeds aan het werk gezet.

Nadat hij in opspraak kwam door een mep aan gastheer Chris Rock tijdens de Oscars, stond de acteercarrière van Smith even op een laag pitje. Maar volgend jaar is hij helemaal terug met een nieuwe Bad boys-film, uiteraard geregisseerd door Adil en Bilall.

LEES OOK. Jada Pinkett Smith open over depressie en gescheiden leven van Will Smith: “Ik wou almaar minder graag op deze wereld zijn”

 (tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer