Verpleegster (23) klust bij als topless huishoudster: “Zo verdien ik geld om plezier mee te maken”

Amber Page (23) is doordeweeks verpleegster in de Amerikaanse stad Boston. Maar om haar inkomen wat aan te vullen, klust ze ook nog bij. Haar flexi-job is echter nogal bijzonder. Amber verdient het “geld om plezier mee te maken” namelijk als topless huishoudster.

pjv
Bron: Daily Star, The Sun, Ark Media

Amber startte tijdens de coronapandemie met een poetsbedrijf, maar na een tijdje merkte ze dat er al veel schoonmaaksters hun diensten aanboden in Boston. Dus besloot de twintiger om zich toe te spitsen op een aparte manier van poetsen. Nu trekt ze haar kleren uit terwijl ze de huizen van haar cliënten weer netjes maakt. Ze combineert het werk met haar job als verpleegster, dus soms moet ze afspraken afzeggen omdat ze een lange shift heeft gedraaid in het ziekenhuis.

“Want werken als verpleegster betekent ook soms lange uren werken”, klinkt het op sociale media, waar Amber regelmatig haar ervaringen als topless huishoudster deelt. “En soms wil ik gewoon een vrije dag. Dus als ik beschikbaar ben, dan ga ik twee dagen per week poetsen.” En dat legt haar geen windeieren. Ze vraagt minsten 199 dollar - omgerekend zo’n 183 euro - per uur om naakt schoon te maken. “Zo verdien ik geld om plezier mee te maken”, vertrouwt ze haar volgers op Tiktok toe. “En ja, ik poets écht.”

“Resolute nee”

Maar Amber heeft duidelijke regels voor haar cliënten, die ook vastliggen in het contract dat ze moeten tekenen. Zo wil ze niet aangeraakt worden en biedt ze geen seksuele diensten aan. “Als mensen het te vragen, krijgen ze een resolute ‘nee’ van mij. Als ze blijven aandringen, dan is het spelletje uit en vertrek ik. Voor geen geld ter wereld zou ik zulke dingen doen.” Maar het komt niet vaak voor dat ze ongepaste vragen krijgt, aldus Amber. “De meesten zitten in de zetel met een biertje om te kijken hoe ik poets, anderen lopen rond en slaan een praatje.”

Amber is niet de enige die een centje bijverdient door topless schoon te maken, dergelijke bedrijven bestaan al jaren. In 2018 was er bij ons ook een bedrijf dat zulke diensten aanbood, maar dat ging na enkele jaren op de fles, en een zoektocht op Google naar soortgelijke bedrijven in Vlaanderen leverde ietwat andere resultaten op. Maar Amber heeft voorlopig nog genoeg werk. Ze heeft intussen al heel wat trouwe klanten en verdient ze naar eigen zeggen zo’n 1.000 dollar per week met schoonmaken. Ze krijgt ook soms “erg gulle” fooien van haar klanten en sinds kort biedt ze ook pikante kiekjes aan via OnlyFans.

Haar vriendje steunt haar opmerkelijke carrière, maar niet iedereen is grote fan van haar bijberoep. “Mijn moeder en stiefvader waren eerst erg bezorgd, maar intussen zijn ze al bijgedraaid. Het zijn tenslotte maar borsten, hé. Die toon je bij de dokter ook.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer