Conner Rousseau.
Volledig scherm
PREMIUM
Conner Rousseau. © BELGA / Bart Leye

COLUMN. Tegen volgend jaar deze tijd zal premier Rousseau een beter mens zijn dan hij vandaag is

Columnist Jan Segers schat de schade voor Conner Rousseau in. “De Holocaust heeft zijn eigen lugubere hiërarchie. Kleine zondaars worden naar Dossin verwezen, voor de grootste volstaat alleen Auschwitz. Tegen Conner Rousseau wordt Auschwitz geëist.”

37 reacties

  • Theo Penders

    5 maanden geleden
    opiniepeilingen met een handvol mensen zegt niet wat de meerderheid van Vlamingen denkt, stop daar mee met de mensen een rad voor de ogen te draaien. Een politieker die denkt dat hij boven de bevolking staat verdiend absoluut geen tweede kans. Gewoon opstappen en geen woorden meer aan besteden.
  • August Henri

    5 maanden geleden
    Prachtig Jan. Ik geniet van uw prachtige teksten.
  • Brandon Peeters

    5 maanden geleden
    Het nadeel is als je aan politiek doet moet je veel wint vangen . En het is niet oké want al die beschuldigingen gaan vooral om zijn persoon , en niet om het politieke gebeuren . Terwijl vooruit voor de zorg toch best al wat heeft gedaan .
  • Marc Saerens

    5 maanden geleden
    Laten we wel wezen, deze stofwolk zal volgende verkiezingen reeds overgewaaid zijn en de meeste mensen zullen er zich niets meer van herinneren, vooral de Vooruit kiezers niet.
  • Diane Gijselings

    5 maanden geleden
    Er bestaat nog steeds het geheim van een proces verbaal waaraan ook politieambtenaren zich moeten aan houden als zowel de magistraten die zich over het dossier ontfermen. in beide gevallen lijkt mij een sterke schending van het beroepsgeheim aanwezig. Net zoals het beroepsgeheim door de politie is geschonden ivm de snelheidsovertreding van Luc Beaucourt destijds. veel te vaak worden beroepsgeheimen met de voeten getreden.geen haan dat daarover kraait.