© Mattel

Mariah Carey krijgt eigen Barbie, maar had die zelf liever met dieper decolleté gezien

Het gaat Mariah Carey voor de wind. All I want for Christmas is you werd intussen al meer dan één miljard keer beluisterd op Spotify en sinds vandaag heeft de zangeres, net als Beyoncé en Tina Turner voor haar, ook haar eigen Barbiepop.

Camille Van Puymbroeck

“Als klein meisje had ik niet veel speelgoed of spullen. Het enige wat ik écht graag wou, was een Superstar Barbie”, aldus Carey in een interview met People naar aanleiding van de release.

Die kreeg ze, en meer ook. Sinds vandaag kunnen fans namelijk een Mariah Carey Barbie kopen, ruim op tijd voor Kerstmis. Die pop is geïnspireerd op de look van Carey in haar wereldberoemde kersthit All I Want for Christmas Is You, inclusief rode glitterjurk, lange blonde lokken én diamanten juwelen. In het interview met People vertelt de zangeres dat ze veel eisen had, maar uiteindelijk erg blij was met de uitkomst van de special edition. Alleen het “erg ingetogen” decolleté had volgens haar wel wat dieper gemogen.

© Mattel

Jammer genoeg voor Belgische fans lijkt het erop dat de Mariah Carey Barbie momenteel alleen in de Verenigde Staten te koop is. Met een prijskaartje van 75 dollar is het zeker geen goedkoop souvenir, maar wellicht toch een tip voor iedereen die binnenkort naar de States reist.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer