Frederik Laeremans raakte bekend in Vlaanderen door zijn deelname aan het televisieprogramma ‘The sky is the limit’.© Frank Abbeloos

Voormalig bedrijf van ‘The sky is the limit’-ondernemer Frederik Laeremans failliet verklaard

Aarschot -

De ondernemingsrechtbank in Leuven heeft het Aarschotse Superbeton, het voormalig bedrijf van ‘The sky is the limit’-ondernemer Frederik Laeremans, failliet verklaard. Het faillissement zat er al aan te komen, aangezien de Limburgse ondernemer Michiel Coumans zich eerder al liet ontvallen dat er te veel lijken uit de kast zijn gevallen om het bedrijf verder te zetten.

De nieuwe eigenaar nam Superbeton afgelopen zomer over, maar dat was dus van korte duur. “Na de overname bleek toch snel dat er een aantal onaangename addertjes onder het gras zaten”, zei Coumans eerder al. “We moesten constant achter de feiten aanlopen om nieuwe brandjes te blussen. En dat was ook zeer demotiverend voor het personeel. Zonder in detail te treden, kunnen we zeggen dat we, ondanks alle voorzorgen, stevig om de tuin zijn geleid en het kalf in feite al bij voorbaat was verdronken. Met nefaste gevolgen, want we konden de cashplanning niet meer volgen en waren genoodzaakt om de boeken neer te leggen.” De andere bedrijven van Coumans zijn niet in het faillissement betrokken. (MDT)

LEES OOK. Marie-Anne De Nil uit ‘The sky is the limit’ laat haar eigen logo tatoeëren: “Ze wou eerst een worst, maar die details kreeg ik niet goed”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER