RV / FB / BELGA
Volledig scherm
© RV / FB / BELGA

Vooruit-gemeenteraadslid wil dat Conner Rousseau een stap opzij zet: “Dit kan echt niet zomaar passeren”

Gents gemeenteraadslid Emilie Peeters (Vooruit) vindt dat Conner Rousseau niet kan aanblijven als partijvoorzitter. “Het lijkt me logisch dat in het belang van de partij en haar waarden, de voorzitter nu een stap opzij zet en bezint over zijn uitspraken”, zegt ze op Facebook. Ook de Gentse jongsocialisten zijn niet te spreken over de nieuwe uitgelekte uitspraken. “Zeer teleurgesteld in de oorverdovende stilte die momenteel heerst binnen de partij”, schrijven ze op X.

112 reacties

  • Ozzy Dhondt

    5 maanden geleden
    Dat is toch ook om iets te kunnen zeggen, bij gebrek aan andere ideeën. Wat hebben zulke gemeenteraadsleden al bijgebracht aan de gemeenschap, buiten goed opstrijken en meeroepen met anderen. Dat zijn mensen die niet in het echte leven staan, want anders zouden ze niet verwonderd en geschokt zijn van die uitspraken. De mensen moeten steeds minder van vreemdelingen hebben, degene die daar nog over verwonderd is komt van een andere planeet.
  • Marc Verlinden

    5 maanden geleden
    Zij heeft 100% gelijk, conner is de doodsteek voor Vooruit .geef de kans aan jong Vooruit. Mensen als Genez, Vandenbossche, Vandenbroucke, l Tobback moeten zwijgen. Wat is hun toevertrouwde waarde in de politiek.er zijn geen echte socialisten in de regering
  • Francis Delecluyse

    5 maanden geleden
    Dansen op het graf….. is nooit een juiste strategie geweest.
  • Daniel Van Hecke

    5 maanden geleden
    zonder Connor Rousseau is Vooruit een vogel voor de kat. Dat is ook de bedoeling van gans deze heisa, Vooruit uitschakelen voor de verkiezingen.
  • André Mortier

    5 maanden geleden
    Ik heb 43 jaar op het ABVV gewerkt waar men altijd de mond van vol heeft van diversiteit en verdraagzaamheid en dit nog altijd hoog in het vaandel draagt. Indien ik maar een van de uitspraken van Rousseau zou gedaan hebben was ik onmiddellijk ontslagen. 100% zeker.