De plaats van de steekpartij in Kessel-Lo
Jonas Roosens

Nieuwe verdachte opgepakt voor drievoudige moord in Kessel-Lo

Er is een nieuwe verdachte opgepakt voor de drievoudige moord in Kessel-Lo, in juni vorig jaar. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het gaat om een 38-jarige man uit Leuven, hij is een vriend van een van de slachtoffers. 

In de nacht van 10 op 11 juni vorig jaar werden drie mensen om het leven gebracht in een woning in de Zavelstraat in Kessel-Lo. Het ging om de 54-jarige bewoonster van het huis, haar 23-jarige zoon en een vriend des huizes van 47 jaar. Eén van de slachtoffers kon omstreeks 3 uur nog de hulpdiensten verwittigen, maar toen de politie ter plaatse kwam, trof ze de levenloze lichamen van de drie bewoners aan. Ze werden alle drie om het leven gebracht met messteken.

In september vorig jaar werd al een verdachte aangehouden, een 23-jarige kennis van de zoon, maar hij werd in maart van dit jaar vrijgelaten. Nu is dus een nieuwe verdachte aangehouden. "Het gaat om een 38-jarige man uit Leuven, die een vriend was van een van de slachtoffers", zegt Sarah Callewaert van het parket. "Hij ontkent de feiten, maar zijn rol wordt nu verder onderzocht en hij moet dinsdag voor de raadkamer verschijnen."    

Meest gelezen